Endnu en kold nat i vente - kan byde på snebyger

Denne vinters kulderekord blev sat natten til tirsdag, og selvom der fortsat er betragtelige minusgrader på termometeret, bliver den ikke slået natten til onsdag.

Det bliver en kold nat, men der er langt fra udsigt til de voldsomme minusgrader, man oplevede mange steder i Nordjylland natten til tirsdag.

Her dalede temperaturen flere steder til under 9 minusgrader, så forruder og bilbatterier var hårdt prøvede, da nat blev til morgen, og nordjyderne skulle sætte kurs mod arbejdspladsen.

Der kan sagtens forekomme tilisede forruder igen onsdag morgen, men det bliver knapt så tænderklaprende koldt at skrabe dem fri for is. Temperaturen kan dale til cirka 5 minusgrader, og så kan der komme lokale snebyger.

Onsdag bliver en dag med flere skyer på himlen end tirsdag, der udover at være bidende kold var en betagende flot dag med klart vejr over hele landsdelen. Et lavtryk fra nordsøen sniger sig ind og giver et mere gråt indtryk af dagen, og så kan snebygerne fra natten fortsat spøge onsdag - både i Himmerland og i Vendsyssel. Temperaturene kan henover eftermiddagen snige sig lige op på den varme side af nul grader.

De kommende dage kommer til at minde meget om onsdag, men til weekenden sker der noget. Fronter prøver at "angribe" landet fredag og lørdag, men det er et lidt forkølet forsøg, så vi skal formentlig helt frem til søndag, før vejret byder på mildere vejr - og nedbør.


Seneste nyt

fra Nordjylland