Endnu en virksomhed flytter ud på Østhavnen i Aalborg

Et af landets største shipping-agenturer, SDK Shipping, flytter deres virksomhed syv ansatte i Aalborg fra Nørresundby og til Østhavnen.

Endnu en virksomhed har valgt at flytte deres virksomheden fra byen og ud til Aalborg Havn i Aalborg Øst.

Denne gang drejer det sig om en af landets største shipping-agentuer, SDK Shipping, der flytter ind på havnen den 1. januar.

Virksomheden, der er repræsenteret i fem lande med cirka 350 medarbejdere fordelt på 23 kontorer, flytter dermed sin nuværende Aalborg-afdeling fra Stigsborgvej i Nørresundby, hvor man har haft kontor siden overtagelsen af Maersk Broker Agency i 2015.

- Vi har haft et stort ønske om at flytte til et mere maritimt miljø. Vores nuværende placering er ikke det maritime område, det var engang, og i dag mangler vi simpelthen nærhed til øvrige virksomheder inden for sektoren og ikke mindst det netværk, der følger med, når man befinder sig der, hvor tingene sker, siger chief operating officer hos SDK Shipping, Steffen S. Dalgaard

Virksomheden begyndte at kigge efter alternativer til deres nuværende placering. En central del af virksomhedens strategi er, at være i lokale kunders nærområde, og derfor var det afgørende for dem at blive i Aalborg.

- Derfor er vi rigtig glade for aftalen med Aalborg Havn, der betyder, at vi nu kommer tæt på både de maritime aktiviteter og flere potentielle kunder, siger Steffen S. Dalgaard.

Virksomheden rundede sidste år en milepæl med en omsætning på en milliard, og hos Aalborg Havn ser man frem til at få den succesfulde virksomhed ud på Langerak.

- SDK Shipping er blandt landets største shipping-agenturer, og vi er rigtig glade for, at vi igen er lykkedes med at tiltrække en så væsentlig virksomhed til vores erhvervspark, siger commercial manager hos Aalborg Havn Logistik, Jeppe Faber.

SDK er desuden det nye navn for Shipping.dk.


Seneste nyt

fra Nordjylland