Endnu et amerikansk topnavn i parken med De Syngende Træer

Det amerikanske popband Maroon 5 har tilføjet et syngende træ til Kildeparken inden de rammer Mølleparken med et kæmpe show.

Jeff Dunham, ZZ Top og Bryan Adams har fået følgeskab af endnu et kæmpe navn, der tilføjer et syngende træ til Kildeparken i Aalborg.

Inden deres kæmpe koncert i Mølleparken lørdag aften tog det amerikanske popband Maroon 5 sig tid til at slå et smut forbi Kildeparken, hvor de plantede et træ sammen med en lille boks, hvor man kan høre en bid af nogle af bandets største hits. 

- Det var ekstra glædeligt, at Maroon 5 omgående sagde ja, da de ankom til Aalborg og blev spurgt, om de ville tage sig tid til at plante et træ på et tidspunkt lørdag. Det blev en meget hyggelig og afslappet lille ceremoni, da en del af Maroon 5 gik i Kildeparken, siger Nicolaj Holm, direktør hos Aalborg Kongres & Kultur Center, der sammen med Skråen og Live Nation står bag den store koncert.

Ud af Maroon 5s boks bliver der spillet en medley af tre af bandets mest kendre sange. Det drejer sig om, She Will Be Loved, This Love og Moves Like Jagger.

Maroon 5 bliver det 93. internationale navn, der har plantet et træ siden 1987, og har nu også sit eget sølvskilt på den 6. spade sammen med blandt andre James Morrison, Placido Domingo, Paul Simon, Il Divo og Semino Rossi.

Maroon 5s koncert går i gang klokken 20.00, og 17.000 gæster har købt billet til det, der bliver en af de største koncerter nogensinde afholdt i Nordjylland.

Maroon 5s koncert i Aalborg er den eneste i Danmark.


Seneste nyt

fra Nordjylland