Endnu et kendt ansigt vil i byrådet for Socialdemokratiet

Michael Mansdotter stiller op for Socialdemokraterne ved næste kommunalvalg.

06:39

Både tidligere cheftræner Søren Kusk og den tidligere skuespiller og teaterdirektør Michael Mansdotter er byrådskandidater i Aalborg

1 af 2

Socialdemokraterne i Aalborg bringer endnu et kendt ansigt i spil om byrådsposterne.

Lederen af Kulturhuset Trekanten, Michael Mansdotter, stiller op til byrådet for socialdemokraterne. Han fortsætter, som leder i Kulturhuset, også selvom han bliver valgt ind i byrådet. 

- Jeg skal holde tungen lige i munden, men det tror jeg sagtens kan lade sig gøre, siger han om den dobbeltrolle, han kan risikere at havne i. 

Den tidligere chef for Jomfru Ane Teateret blev valgt som byrådskandidat for Aalborg øst. Han har haft 14 dage, til at overveje om et liv i byrådet var noget for ham. 

- Det var en spændende udfordring, som jeg har lyst til at forfølge, siger Michael.

En anden af grundene til han stiller op, det er for at være en del af Socialdemokraterne i Aalborgs vision om holdbare løsninger. Han vil deusden gerne kunne fungere som talerør for de svageste i vores samfund, hvis han bliver valgt ind. 

Næste kommunalvalg er i november 2017, her har socialdemokraterne i Aalborg nu to kendte ansigter på plakaterne. Den ene er teatermanden, Michael Mansdotter. Den anden er, tidligere fodboldtræner Søren Kusk.