Endnu et rekordår i Aars: Messecenter Vesthimmerland renoverer for millioner

Efter rekordår renoverer Messecenter Vesthimmerland nu for et tocifret millionbeløb.

2016 blev endnu et rekordår for Messecenter Vesthimmerland, der med flotte stigninger i besøgstallet udvidede deres markedsandel på messeområdet markant.

Det sker mens tendensen i resten af den internationale messebranche er nedgang og modgang. Og situationen i Aars var faktisk den samme for få år siden. I 2012 og 2013 kunne man efter nytår konstatere røde tal på bundlinjen og faldende besøgstal. Tendensen er dog blevet vendt, og i 2016 oplevede man i Messecenter Vesthimmerland at besøgtallet til flere tilbagevendende arrangementer blev fordoblet. 

- Som direktør er jeg meget stolt af hele min personalestab og af mit team af projektledere. Vi har skabt et åbent og tværfagligt samarbejde i messecenteret, og det er absolut en af årsagerne til at vi har formået at skabe den positive udvikling, siger administrerende direktør Nicolaj Holm fra Messecenter Vesthimmerland.

Ovenpå succesen i 2016 har Messecenter Vesthimmerland netop opkøbt bygningskompleksets sidste bygninger af Vesthimmerlands Kommune, og så er der blevet igangsat en større renovering, der tilsammen beløber sig til et tocifret millionbeløb. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland