Endnu flere huse har fået revner efter kloakarbejde

Husejer i Sønder Tranders kan ikke få Aalborg Forsyning til at betale for de revner, hans hus har fået i forbindelse med, at der er lavet separatkloakering. Han står selv tilbage med regningen.

Først var det borgere i Vadum, der stod frem og fortalte om de konsekvenser, det har haft for deres huse, at Aalborg Forsyning har lavet separatkloakering. Her fortalte flere om revner i husene.

Også i Sønder Tranders er det et problem. Her har Søren Svendsen fået 8-10 revner i muren efter arbejdet på vejen foran hans hus. Revnerne er kommet, selvom familien for nogle år siden fik renoveret ydermurene.

- Det, vi fik lavet ved vores hus, skulle være noget, der skulle kunne holde i mange år. Så jeg er noget bekymret for, hvordan det ser ud inde bagved, siger Søren Svendsen.

Der graves efter forholdene

Ifølge Søren Svendsen har Aalborg Forsyning taget billeder af hans hus både før og efter de arbejdede på vejen. De billeder dokumenterer efter hans mening tydeligt de mange ekstra revner, huset har fået. Alligevel oplever han, at Aalborg Forsynings forsikring ikke vil dække udgifterne til en reparation.

- Jeg synes, det er en dårlig håndtering fra deres side, siger Søren Svendsen.

Det ærger vicedirektør for Aalborg Forsyning, Bo Laden.

- Det er jeg ked af at høre, for vi forsøger at gøre det så professionelt, som vi kan. Altså vi har jo nogle ingeniører, der er eksperter i kloakering, siger Bo Laden.

Han fremhæver desuden, at Aalborg Forsyning altid graver efter forholdende det sted, de er.

Der kan ske uheld

Og det er altså anden gang, at TV2 Nord kan fortælle, at husejere har oplevet skader på deres huse, efter Aalborg Forsyning har lavet separatkloakering.

- Der sker jo nogle gange nogle uheld af den slags, som vi ser her, men jeg synes ikke, at det er mange, og jeg synes ikke, det er tit. Når det så sker, så har vi nogen til at kigge på det - om det er fordi, vi har gjort noget, der er forkert, fortæller Bo Laden.


Seneste nyt

fra Nordjylland