Eneret på rockerhistorier

Brugtbogsbutikken Læsehesten i Aalborg har som den eneste butik i Danmark fået lov at sælge et noget specielt bokssæt - signeret af HA'eren Jørn Jønke Nielsen.

Der er kommet en noget anderledes vare på hylderne i Læsehesten i Reberbansgade, hvor man normalt finder brugte blade, bøger, film og musik. Læsehesten er eneste danske forhandler af boksen "Hells Angels Scandinavia - The True Story". Den indeholder rockernes egne historier i bøger og på dvd'er. Læsehesten forhandler en særlig begrænset version, som er signeret af toprockeren Jørn Jønke Nielsen.

- Nu fik vi muligheden for at få eneret til at forhandle

den. Vi er jo en lille butik, så jeg syntes, det kunne være rigtig sjovt, siger Læsehestens indehaver, Lars Christensen.

Han har 450 af de særlige Limited Edition-bokse. Yderligere 450 er sendt til udlandet. Lars Christensen havde lidt betænkeligheder ved at tage boksen ind i sit sortiment, men han er sikker på, at det vil falde i god jord hos kunderne.

- Jeg tror, at helt almindelige mennesker vil synes, det er spændende at læse historien, som HA'erne ser det. I øvrigt har jeg jo intet med HA at gøre, og jeg skal ikke gøre mig til dommer over noget. Jeg synes bare, det var en spændende mulighed at sætte sådan en speciel vare til salg, siger Lars Christensen.

Og han tror på, at de 450 eksemplarer nok skal forsvinde fra lageret inden længe. Måske bliver det endda årets julegavehit.

- Ja, i hvert fald i Aalborg. Nu er det jo det eneste sted, man kan købe den, så det kunne da godt være, siger Lars Christensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland