Energiselskabers fusion: Det skal give bedre produkter

Eniig og Syd Energi fusionerer, og det skal give kunderne både bedre og billigere produkter.

Energiselskaberne Eniig og Syd Energi meddelte torsdag at de fusionerer under navnet Norlys. Efter fusionen vil virksomheden have mere end en million tv- og internetkunder heriblandt også i Nordjylland.

- Denne fusion skal give os lavere omkostninger i blandt andet administrationsapparatet, og dermed vil vi kunne give vores kunder både bedre og billigere produkter, siger adm. direktør i Eniig, Martin Romvig.

quote Denne fusion skal give os lavere omkostninger i blandt andet administrationsapparatet, og dermed vil vi kunne give vores kunder både bedre og billigere produkter.

Adm. direktør i Eniig, Martin Romvig.

Der er flere skridt, der skal tages før fusionen kan gå endelig igennem. Først skal selskabernes egne repræsentantskaber stemme om fusionen på et møde den 5. november og derefter skal konkurrencemyndighederne behandle anmodningen om en fusion. Det forventer Eniigs direktør vil tage i hvert fald indtil sommeren 2019.

- Vores mål er at kunderne ikke skal mærke noget i overgangsfasen, når vi fusionerer. Der vil ikke blive tale om huller i hverken net, strøm eller tv-signalet. De vil tilgængæld kunne mærke vores nye og spændende produkter, siger Martin Romvig.

Det er endnu for tidligt at sige, om Norlys kunder vil få udbudt fibernet fra Stofa eller Waoo, så langt er selskaberne endnu ikke i processen. Eniig oplyser, at der er en bagkant på fusionen, der hedder 2023.  

Eniig og SE fusionerer og bliver til Nordlys

Seneste nyt

fra Nordjylland