MØ giver eksklusiv koncert på Nibe Festival: Eneste sommeroptræden i Jylland

Det er fem år siden MØ sidst optrådte på Nibe Festival. Til sommer er hun tilbage, og Skalskoven er det eneste sted, hun giver koncert i Jylland.

Nibe Festival har de seneste år kæmpet en brav kamp for at få en helt bestemt kvindelig stjerne til at optræde i Skalskoven.

Nu har det hårde arbejde endelig båret frugt, og det betyder, at du til sommer kan skråle med på ”Lean on”, ”Don’t wanna dance” og ”Pilgrim”, imens du og øvrige festivalgæster får ”Sun in our eyes”, og det hele slutter selvfølgelig med ”Final Song”.

quote Det er selvfølgelig en kæmpe sejr og en meget stor glæde for os, at Nibe-publikummet nu skal feteres med fantastiske MØ

Festivalleder, Nibe Festival, Peter Møller Madsen

Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen har været kloden rundt, men nu er hun endelig tilbage på de danske scener. Og for første gang i fem år er hun igen tilbage på Nibe Festival.

- MØ er på ingen måde en artist, som har overrendt de danske festivaler og spillesteder de seneste år. Derfor er det selvfølgelig en kæmpe sejr og en meget stor glæde for os, at Nibe-publikummet nu skal feteres med fantastiske MØ, siger festivalleder Peter Møller Madsen.

Eneste jyske sommerkoncert

Koncerten med MØ bliver sommerens eneste koncert uden for Sjælland, hvor MØ jo - som tidligere annonceret - er blandt Roskilde Festivals hovednavne.

- Der venter Nibe en fynsk pige, som har sat dybe aftryk på den internationale scene, og som helt sikkert kommer til at fylde Skalskoven med tonsvis af hits, siger festivallederen.

MØ, som kan opleves onsdag d. 3. juli, er et af Nibe Festivals absolutte hovednavne i år.

Foruden MØ har Nibe Festival også annonceret, at Nephew, Nik & Jay, Suspekt, The Minds Of 99, Gnags, Benal, Christopher, Queen Machine, SAVEUS, Clara, Folkeklubben, Ude Af Kontrol, Fool og Rasmus Bjerg optræder i Skalskov i år.


Seneste nyt

fra Nordjylland