Enevoldsen fik hovedrolle i flot AaB-sejr

AaB vandt overraskende træningskampen mod Hamburg-holdet St. Pauli lørdag eftermiddag.

AaB var på en særdeles svær opgave, da de lørdag eftermiddag mødte Hamburg-holdet St. Pauli på Millerntor stadion. Og de lykkedes med den!

AaB vandt flot 4-2 over det tyske hold, og specielt en spiller skilte sig ud fra resten: Thomas Enevoldsen.

Angriberen, der har haft fast spilletid i Superligaen i efteråret, stod for alle fire AaB-scoringer, og hverken brandvarme Lukas Spalvis, talentfulde Nikolaj Thomsen eller nogen af de andre AaB-spillere fik lov at komme til fadet i kampen. Der stod Enevoldsen på det hele.

AaB kom ellers bagud både 1-0 og 2-0. Målet til 2-0 stod AaB ellers også for. Her var det anfører Rasmus Würtz der på en tilbagelægning scorede selvmål.

Efter 41 minutter kom AaB på tavlen med et mål i den rigtige ende. Det var - som resten af AaB's mål - Thomas Enevoldsen, der nettede efter et flot opspil fra Nikolaj Thomsen.

I anden halvlegs første minutter kom Enevoldsen igen på tavlen, da han fra distancen sender et skud mod mål. Bolden rammer herefter Kasper Risgård i ryggen, og bliver rettet af, så det ender i netmaskerne.

3-0 målet faldt efter 56 minutter som konklusionen på en god omstilling fra AaB og efter 79 minutter kom kampens sidste mål fra Enevoldsen. Her var han hurtig til at sende en returbold mod mål, som endte i fjerneste hjørne.

Kampen blev overværet af 4.369 tilskuere. Af disse var cirka 150 medrejsende AaB-fans.