Enevoldsen viser sit værd mod hollandske mestre

Den tidligere AaB-spiller selvtrænede uden kontrakt på Aalborg KFUM's baner for blot en måned siden, men lørdag bragte han NAC Brada til sikker sejr.

Det er ikke mere end en måned siden, at den tidligere AaB-darling Thomas Enevoldsen spankulerede rundt uden en kontrakt, kun bevæbnet med forhåbninger om sit næste store udenlandseventyr.

- For mig handler det nu om at genfinde mit niveau, og her er det min førsteprioritet at få endnu et udenlandsophold, men jeg vil selvfølgelig gerne takke alle i og omkring AaB for den opbakning, jeg altid har oplevet, lød det fra Thomas Enevoldsen i maj, da han valgte ikke at forlænge sin kontrakt med AaB.

Og indtil videre har fodboldspilleren fået en god start på udenlandseventyret, efter han skrev kontrakt med hollandske NAC Brada.

Lørdag aften var han med til at bringe holdet til sejr ude over de hollandske mestre fra Feyenoord, da han scorede til 0-2.

Thomas Enevoldsen startede ikke inde, men blev sendt på banen i anden halvleg, og det viste sig at være en god idé. Efter 87 minutter sikrede danskeren sejren, da han erobrede bolden fra Feyenoord-målmanden og scorede til slutresultatet 0-2.