'Er der Nogen' klar med ny sæson: Vildere end nogensinde før

Spøgelsesjægerne er igen klar til at tage seerne med på jagt efter det overnaturlige, og det bliver vildere end nogensinde før.

Mikkel Egelund og Nicolai Sund er tilbage i helt nye afsnit af programserien ”Er der Nogen”. Her er de to nordjyder igen på spøgelsesjagt.

Den nye sæson har premiere på fredag klokken 19.50. Det er fjerde sæson af Er der Nogen, og denne gang går det lidt anderledes for sig, fortæller spøgelsesjægerne bag programmet. Det bliver endnu vildere.

- Vi har nogle gæster med i den her sæson, som er med ude på spøgelsesjagt. Bladt andet en 12-årig dreng, som selv er blevet spøgelsesjæger efter at have set programmerne. Ham tager vi simpelthen med. Han er med i afsnittet på fredag, fortæller Nicolai Sund.

- Det har været rigtig rigtig fedt at have nogen med. Men også rigtig uhyggeligt! Vi har fundet frem til nogle steder i den her sæson, som vi ikke vidste fandtes, fortsætter han.

quote Den her 12-årige dreng Niklas er mere modig, end vi var. Det kom lidt bag på os.

Nicolai Sund, Er der Nogen

I første afsnit går turen til Citadellet Fladstrand ved Frederikshavn.

- Det har faktisk været angstprovokende, men også skide sjovt. Den her 12-årige dreng Niklas er mere modig, end vi var. Det kom lidt bag på os. Det var sejt af ham, siger Nikolaj Sund.

Tager seerne med på spøgelsesjagt

Er der Nogen har forud for sæsonen afholdt en seerkonkurrence, hvor seerne kunne vinde at komme med på spøgelsesjagt.

- Det var to piger, der vandt den konkurrence, og de er med. Men der er også et andet afsnit, hvor vi har taget en kendt med, men det synes jeg ikke, at vi skal afsløre for meget om, siger Nicolai Sund, der dog fortæller at personen kommer fra reality-verdenen.

Man kommer endnu tættere på spøgelserne i sæson fire. Og seerne får også lov til at høre både 33-årige Mikkel Egelund og 34-årige Nicolai Sund skrige som små piger, som de selv udtrykker det.

quote Jeg glæder mig især til afsnit to i den nye sæson. Der er vi på Waar Hovedgård ved Nibe. Der sker det, at jeg simpelthen hører en dør, der åbner eller lukker. Man kan lige så tydeligt høre det! Der var jeg meget bange

Nicolai Sund, Er der Nogen

- Jeg glæder mig især til afsnit to i den nye sæson. Der er vi på Waar Hovedgård ved Nibe. Der sker det, at jeg simpelthen hører en dør, der åbner eller lukker. Man kan lige så tydeligt høre det! Der var jeg meget bange, og det var i starten af min mission, så der var lang vej igen. Seerne kommer også til det til at kunne høre det, siger Nikolaj Sund.

Premiere fredag klokken 19.50

Første afsnit i den nye sæson kan ses på fredag klokken 19.50 på tv-kanalen TV2 Nord Salto og på tv2nord.dk, ligesom programmet kan streames på TV2 Nords Youtube-kanal fra klokken 20.00.

Herunder ses en trailer for afsnit 1

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland