Beskedne 48 kvadratmeter i Aalborg: Er det her Danmarks vildeste lejlighed?

En lejlighed på Grønnegade i Aalborg er blot 48 kvadratmeter stor, men indretningen har blæst ejendomsmæglerne bagover.

Det kan måske være svært at forestille sig en toværelseslejlighed som værende meget andet end to rum, nogle vinduer, vægge og døre, et køkken og et badeværelse, sandsynligvis af “bak ind”-slagsen.

Men en helt ny adresse har netop meldt sig på markedet, og den kan trods sine beskedne 48 kvadratmeter og en pris, der hverken springer rammen i den ene eller anden retning, ifølge Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, konkurrere med de helt store.

- Jeg har aldrig set så fin en toværelses i de 25 år, jeg har været mægler. Jeg var blown away, da jeg kom ind - det var som at træde ind i et helt andet univers, siger Jette Gudiksen fra Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der har lejligheden til salg.

Lejligheden ligger i Grønnegade midt i Aalborg, og udbudsprisen lyder på 1.895.000 kroner.

Dermed når den gennemsnitlige kvadratmeterpris for ejerlejligheden op på knap 39.500 kroner, hvilket er over gennemsnittet i området. Ifølge helt ny data fra Boliga er ejerlejlighederne i Aalborg-postdistriktet nemlig for øjeblikket udbudt til salg for 24.344 kroner per kvadratmeter.

 
 
Foto: Ejendomsmægler Thorkild Kristensen

Helt unik lejlighed

Lejligheden er forsynet med elementer som nedsænket seng, badeværelsesskabe skjult bag klinker, ståldør og trædetaljer på både gulve, vægge og lofter. Hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen går de så langt som at kalde lejligheden for liebhaveri. 

I løbet af de senere år er der solgt flere liebhaverlejligheder af den mere klassiske slags i den nordjyske hovedstad.

Eksempelvis blev en 315 kvadratmeter stor lejlighed i Musikhuskvarteret solgt for 13,5 millioner kroner i 2016, hvilket ifølge Boliga er det dyreste lejlighedssalg i Aalborg nogensinde.

Også i 2017 var Aalborg atter deroppe af, da en 327 kvadratmeter stor lejlighed på Havnepromenaden skiftede hænder for 11,35 millioner kroner.

Du kan se flere billeder af lejligheden på linket her. 

 
 
Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen

Seneste nyt

fra Nordjylland