Erfaren Superliga-spiller til Hobro IK

02:02

Der venter noget af en opgave for staben, for Hobro er nemlig sidst i superliagen og dermed i stor fare for at rykke ned

Michael Christensen trykker på næven med cheftræner i Hobro IK, Ove Pedersen. Foto: Hobro IK

1 af 2

Hobro IK har indgået en aftale for de næste seks måneder med den 32-årige forsvarsspiller Michael Christensen, der senest har været på kontrakt i IK Start i Norge.

Hobro IK har taget endnu et skridt til at styrke defensive før forårets afgørende kampe om at sikre sig endnu en sæson i Alka Superligaen. Klubben har i dag indgået en aftale på seks måneder med Michael Christensen, der kommer fra den norske tippeligaklub IK Start på en fri transfer.

Michael Christensen er en solid back, der også kan spille i midterforsvaret. På CV´et er der 137 kampe i Danmarks bedste fodboldrække for klubber som OB, SønderjyskE og FC Vestsjælland. Dermed tilføres truppen værdifuld erfaring, da der kun er tre spillere i den 25 mand store trup, der har flere Superliga-kampe i benene.

- Vi har i vinterpausen taget afsked med tre spillere på back-positionerne, så det har været naturligt at styrke truppen på dette område. I Michael Christensen har vi fundet en back, der ikke ligner vores nuværende backs, og samtidig kan han tilføre truppen en masse rutine og erfaring, forklarer sportschef Jens Hammer Sørensen.

Michael Christensen er den anden spiller, der kommer til Hobro IK i vinterpausen. For en uge siden skrev den tidligere Viborg FF-forsvarsklippe Babajide Ogunbiyi under på en halvandetårig kontrakt med Hobro IK.

-Fra min tid i FC Vestsjælland og SønderjyskE ved jeg hvad, der skal til for at overleve i Superligaen. Det er en udfordring der tænder mig, og jeg håber, at jeg kan bidrage til at stabilisere forsvaret og bringe noget gejst og humør ind i truppen, siger Michael Christensen.

Den nye Hobro-back kender cheftræner Ove Pedersen fra sin tid i FC Vestsjælland.

-Det har helt klart haft indflydelse på min beslutning, da jeg har samme tilgang til fodbold som Ove. Herudover er jeg fascineret af den uimponerethed som klubben har stået for siden oprykningen til Superligaen, og det passer ganske godt til det, som jeg står for, siger Michael Christensen-

Michael Christensen tager sammen med resten af Hobro-truppen hul på forårssæsonen, når den første træning indledes i dag. Inden turneringsstarten den 28. februar i Brøndby skal Hobro IK spille testkampe mod AaB, Sønderjyske, AGF og Eintracht Braunschweig samt på et ni dages træningsophold i Belek i Tyrkiet.