Erfaren vagtchef: Jeg har aldrig oplevet en roligere nytårsnat

Nytårsaften har været som en almindelig fredag aften, fortæller vagtchefen ved Nordjyllands Politi.

Det er alligevel store ord, som den netop overståede nytårsaften får med på vejen, af vagtchefen ved Nordjyllands Politi på 2016s første formiddag. 

- I mine 34 år i politiet kan jeg ikke huske så rolig en nytårsnat. Jeg kan ikke huske, at der nogensinde har været sådan, at vi ikke har været ude til nogen skader. Det har været en god fest, siger Henrik Beck, vagtchef ved Nordjyllands Politi. 

Nordjyllands Politi har haft en rolig nytårsaften og nat, hvor patruljerne udelukkende har kørt til mindre sager som husspektakler, gadeuorden og værtshusuorden.

Her til morgen har Nordjyllands Politi i alt fem anholdte i detentionerne i Frederikshavn og Aalborg - alle berusede og sigtede for henholdsvis restaurationslov og ordensbekendtgørelsen. Alle løslades efter afhøring i løbet af fredag formiddag.

- Det kunne vi godt risikere at opleve en almindelig fredag aften. Det er ikke alarmerende, siger Henrik Beck. 

Nordjyllands Politi har ikke været involveret i hændelser med fyrværkeriskader. Der er heller ikke rykket ud – fra politiets side – til større brande. Men der har dog været anmeldelser om mindre brande i eksempelvis affaldsspande, som Falck og Beredskabscentre har klaret uden politiets hjælp.

Nordjyllands Politi vil gerne advare trafikanter om mulighed for glatte veje, idet flere kommuner og Vejdirektoratet har saltet i løbet af natten.


Seneste nyt

fra Nordjylland