Erik Just er tilbage som direktør

Den tidligere direktør i Blokhus FC er tilbage i sædet.

I forbindelse med årsskiftet har Blokhus FC lavet en større omrokering på direktionsgangene. Det har betydet, at Erik Just igen kan kalde sig direktør i klubben.

- Jeg er glad for at være tilbage i lokalområdet og i klubben. Det er som at komme hjem til familien efter en lang rejse, siger Erik Just i en pressemeddelelse.

Derudover har Bøje H. Lundtoft trukket sig som formand i klubben. Han bliver nu bestyrelsens sportsansvarlige, mens Mogens Frandsen afløser ham på formandsposten.

- Jeg ser frem til at stå i spidsen for det fortsatte arbejde med at sikre en driftsikker eliteklub, hvor det helt klare og overordnede mål er at fastholde den placering i landets næstbedste fodboldrække, som på fantastisk vis blev sikret med oprykningen til 1.division i sidste sæson. Det kortsigtede mål er overlevelse i denne sæson, hvor rækken reduceres fra 14 til 12 hold. Dernæst handler det om at etablere sig som 1. divisionshold også på lang sigt. At få den målsætning opfyldt vil betyde meget, ikke blot sportsligt, men for hele lokalområdet over en bred front, siger den nye formand.


Seneste nyt

fra Nordjylland