Eros til Aalborg efter to års venten

Eros Ramazzontti giver koncert i Aalborg næste år. Foto: PROFILO GENERICO

Efter to år opfylder Eros Ramazzotti sit løfte til det danske publikum om at vende tilbage til Aalborg efter aflyst koncert. Det sker 19. maj næste år.

Eros Ramazzotti vender nu endelig næsen mod Aalborg på sin nye verdensturné, efter at han i marts 2010 på selve koncertdagen måtte aflyse en udsolgt koncert i Gigantium på grund af sygdom. Hans løfte var, at på en ny turné ville han love Aalborg at komme til byen, og det gør han i Gigantium søndag den 19. maj næste år.

- Vi er ganske enkelt kisteglade for, at Eros Ramazzotti holder sit løfte til Aalborg, og vi vil give det publikum, der havde billetter til koncerten i 2010 forkøbsret fra onsdag til fredag i denne uge. Vi sender dem en mail, og holder dermed også et løfte vi gav de 6.000 skuffede publikummer, siger Ernst Trillingsgaard direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center, der har Gigantium som koncertarena.

Den kommende Eros Ramazzotti turné: "NOI World Tour 2013" begynder i Torino den 9. marts 2013 og fra marts-maj og igen i september vil arenaer i de 34 vigtigste byer i Europa få besøg af Eros, inden han fra oktober til december tager til Sydamerika, USA, Canada, Australien og Sydafrika.

Turen kommer i kølvandet på udgivelsen af Eros Ramazzottis nye album "NOI", som udkommer den 13. november på Universal Music.

Udover koncerten i Aalborg giver Eros Ramazzotti også en koncert i Forum i København den 31. maj.