Esbjerg-Hobro: Målrig kamp endte uafgjort

Kampen mellem Esbjerg fB og Hobro IK endte uafgjort. Stillingen blev udlignet i kampens sidste minutter.

Der var masser af både mål og advarsler, da Hobro IK gæstede Esbjerg søndag eftermiddag. Selvom de nordjyske gæster havde en god første halvleg, så vendte heldet i anden halvleg og kampen endte uafgjort.

Kampen mellem de to bundhold var også en kamp om overlevelse for Hobro IK. I år er der kun ét hold, der rykker ned fra Superligaen. Og man må sige, at de i dag gjorde en indsats for at komme op over nedrykningsstregen.

I kampens første nitten minutter fik Hobro IK scoret sig tre mål. Det var henholdsvis Mayron George, Jacob Tjørnelund og Pål Alexander Kirkevold, der sparkede bolden ind over målstregen i Esbjerg. Robin Söder fra Esbjerg sørgede dog for en reducering i 21. minut. Denne stilling frøs fast frem til pausen.

Et minut efter 2. halvlegs start lagde Mayron George ud med et endnu et mål til gæsterne fra Hobro. Men i kampens 65. minut begynder heldet at vende. Hobros ene målscorer, Pål Alexander Kirkevold, fik et gult kort for at stoppe Söders dribletur. Og kort derefter scorer Magnus Lekven for Esbjerg, og dermed stod det 2-4.

Tre minutter efter var der rødt kort til Tidian Sane, der begik et frispark i venstre side af en Esbjergspiller. Og endnu et gult kort gik til Mayron George i 81. minut. Kort derefter reducerede Lasse Rise fra Esbjerg. Og i kampens 90. minut blev der udlignet af Esbjergs Mick van Buren, og både Hobro og Esbjerg måtte tage hjem med et uafgjort resultat, og et enkelt point til hver.

Det er første kamp, hvor Hobros tidligere træner Jonas Dal tager imod sit tidligere hold i Esbjerg. Jonas Dal skiftede i oktober til Esbjerg fB, og i dag er det første gang, at træneren skulle tage imod sit gamle hold i Esbjerg. 5148 tilskuere så kampen på Blue Water Arena i Esbjerg.