Esbjerg snupper endnu en træner fra Hobro IK

Foto: TV2 Nord

Tidligere assistenttræner i Hobro IK Lars Justesen skal til Esbjerg for at assistere cheftræner Jonas Dal - igen.

Først var det Hobro IKs tidligere træner Jonas Dahl, der i oktober skiftede til Esbjerg midt i sæsonen. I december meldte assistenttræner Lars Justesen så ud, at han stoppede i Hobro IK, og ville være folkeskolelærer igen. Men nu viser det sig, at han også skal til Esbjerg – og igen assistere Jonas Dal.

Nu er han blevet hyret af Esbjerg fB som assistenttræner. Han afløser Michael Mex, der nu bliver klubbens chefscout. Det skriver EfB på deres hjemmeside.

Lars Justensen har siden 2010 været assistenttræner i Hobro, og han afsluttede arbejdet i klubben med en periode som midlertidig cheftræner frem til årsskiftet, da Jonas Dal fratrådte i oktober til fordel for cheftrænerjobbet i Esbjerg.

34-årige Lars Justesen tiltræder mandag den 11. januar i et trænerteam, der desuden udover cheftræner Jonas Dal, består af assistenttræner Lars Lungi Sørensen. Han har indgået en toårig aftale og ser frem til at prøve sig af i et elitemiljø, hvor han kan koncentrere sig om trænergerningen.

- Jeg opfatter mit nye job som en fantastisk spændende udfordring. Esbjerg er en stor klub med et uforløst potentiale, og jeg forventer, at jeg kan bidrage med gode analytiske evner og på det menneskelige plan i form af min pædagogiske uddannelse. I Hobro har jeg stået for træningsplanlægning og taktiske aspekter i forhold til kommende modstandere, ligesom jeg har haft ansvaret for at træne dødbolde. Og så glæder jeg mig naturligvis også til at fortsætte samarbejdet med Jonas Dal og møde spillerne og den øvrige stab, siger Lars Justesen.

Lars Justensen er desuden bror til Hobro IKs anfører Mads Justesen.