EUC Nord-elever vinder regionsmesterskab

Prisen som Nordjyllands bedste flisemurer, tømrer og murer går alle til EUC Nord-elever.

Regionsmesterskabet for murere, flisemurere og tømrere blev netop afholdt på EUC Nordvest i Thisted, og her vandt elever fra EUC Nord i alle disciplinerne.

Hos flisemurerne vandt Tobias Bøgild, som er i lære hos murermester Nicolaj Jensen. Bedste tømrer blev Mads W. Dahl Andersen – i lære hos J.E. Byg, Tømrer & snedker Aps. Og hos murerne løb Jens Chr. Skov Thomsen med førstepladsen – han arbejder som murersvend hos Hundelev Murerforretning. Hos murerne gik 2. pladsen også til en EUC Nord-elev, så der var højt humør på trænerbænken, hvor faglærer – og landstræner – Finn Pedersen coachede eleverne.

Konkurrencen foregik over to dage og deltagere havde i alt 12 timer til at færdiggøre opgaverne. Til Skills Danmark er opgaven over tre dage og varer 22 timer – en noget større udfordring venter altså.

I Thisted havde konkurrencen deltagelse af elever fra erhvervsskolerne i Nordjylland og dele af Midt- og Vestjylland. Konkurrencen er en del af Skills-konceptet, og alle tre vindere går videre til Skills Danmark i Bella Centret i januar 2020. Vinder nogle af dem her, er næste udfordring Euro Skills i Østrig i september 2020.