Eventyrer giver 1000 børn pandagaver

Nordjysk forretningsmand uddeler medlemskaber i anledning af Verdensnaturfondens fødselsdag.

Den 45-årige eventyrer og forretningsmand René Gross Kærskov fra Frederikshavn vil gøre flere børn interesserede i naturen. Derfor forærer han 1000 nordjyske børn et års medlemskab af WWF Verdensnaturfondens børne- og ungdomsklub PandaClub i anledning af WWF's 40 års fødselsdag.

- Det er i vores forældres og min generations tid, at det er gået helt galt for vores planet - koralrev kollapser over hele verden, planter- og dyrearter forsvinder for evigt hvert år, allerede om ét år vil 50.000 arter være forsvundet og hvis alle levede som os, ville vi have brug for fire planeter til at opretholde vores levemåde. Jeg satser på, at den næste generation er smartere end vi har været og kan passe bedre på vores planet. WWF har motiveret mig til at prøve på at hjælpe vores planet. Jeg håber på, at 1000 børn i Nordjylland vil få den samme interesse, siger René Gross Kærskov.

Han blev første gang involveret i WWF , da han sprang ud i faldskærm over Nordpolen fra en russisk helikopter under WWF's Sluk Lyset kampagne i 2008 for at skabe opmærksomhed på isbjørnenes problemer.

Og for at skabe opmærksomhed omkring klimaproblemerne, han René Gross Kærskov desuden besteget Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, samt løbet marathon på alle jordens syv kontinenter.

Medlemskabet giver blandt andet entréarmbånd til landets dyreparker, et PandaClub-kort, der giver adgang til events med oplevelser helt tæt på dyrene samt fire numre af klubbens medlemsblad.

Man kan få fingre i et af de 1000 medlemskaber ved at tilmelde sig på 1000pandaer.wwf.dk.


Seneste nyt

fra Nordjylland