Få hjælp til julemaden juleaften

Flæskesteg, andesteg, dampende rødkål og brunede kartofler. Der er mange ting der kan gå galt, når det kommer til madlavningen juleaften. Men der er hjælp at hente; Nu står et nødhjælpskorps nemlig klar til at hjælpe med julemaden selveste juleaften.

9 frivillige erfarne fra Weber klubben, vil stå klar til at hjælpe, hvis der er problemer med at få grillet flæskestegen eller lignende juleaften. Nogle af frivillige hjælpsomme er nordjyder, og de vil være klar på en hotline, til at besvare spørgsmål og videregive tips og tricks 24. december.

Gennem de seneste år er flere og flere danskere begyndt at tilberede deres julemad på grillen. Dét mærker man hos Weber Klubben, der har mere end 30.000 medlemmer alene i Danmark og er et af Europas største grill-fællesskaber. Erfaringerne viser nemlig, at det er juleaften, at der er allerflest inde på klubbens hjemmeside for at søge i opskrifterne.

Fra klokken 10 til 14 juleaftensdag kan folk ringe med store såvel som små spørgsmål. På Weberklubben.dk kan man er par dage før jul finde telefonnumrene, så man kan ringe på, hvis usikkerheden melder sig.


Seneste nyt

fra Nordjylland