Fårup fejrer fantastisk sæson

Over 600.00 gæster har besøgt Fårup Sommerland i 2016. Det er den tredjebedste sæson nogensinde.

Den sidste is er spist, den sidste burger er langet over disken og den sidste hvinende rutsjebanetur er kørt.

Årets sæson i Fårup sommerland sluttede definitivt slut søndag, og opgørelsen viser, at intet mindre end 600.159 gæster besøgte Fårup i åbningsperioden mellem den 2. maj og den 23. oktober.

- Når vi lukker og slukker nu, er det med en fantastisk sæson bag os. Vi har opnået et flot besøgstal på 600.159 gæster, hvilket er den tredje bedste sæson i Fårup nogensinde - på trods af en våd og kold juli, som dog blev reddet af en særdeles flot for-sæson, siger Søren Kragelund, direktør i Fårup Sommerland.

Gæstetilfredsheden målt over hele sæsonen er på 98,7 procent, hvoraf 75,7 procent angiver, at de er ”meget tilfredse” og 23 procent, at de er ”tilfredse” med besøget. Dermed har parken opnået en stigning på 3,6 procentpoint fra 2015 til 2016 i andelen af ”meget tilfredse” gæster.

Desuden opnår Fårup en overordnet NPS-score på 82,44 procent, hvilket er meget højt i international sammenhæng.

I sæson 2106 har Hotel Fårup også set dagens lys for allerførste gang.

- Hotellet har haft en væsentlig bedre start, end vi overhovedet turde håbe på. For det første har vi haft nogle særdeles pæne belægningsprocenter - i højsæsonen var vi så godt som udsolgt. Og nogle få uger efter at hotellet åbnede, havde vi allerede opnået intet mindre end fem stjerner på verdens største rejsewebsted, Trip Advisor, siger Søren Kragelund.

Selvom stikket er trukket til forlystelserne, bliver der høj aktivitet bagom kulisserne i Fårup. Planlægning af sæson 2017 er allerede i fuld gang med henblik på etablering af den nye forlystelse ”Hvirvelvinden” og udvikling og udvidelser på Hotel Fårup. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland