Fårup lukker og slukker med spændende nyheder

En regnvåd sæson betyder nedgang i besøgstallet i Fårup Sommerland. Nu lukker parken for i år, men næste år skruer parken op for varmen og anlægger golfbane.

Søndag var sidste åbningsdag i Fårup Sommerlands 2017-sæson, og det er tid til at se tilbage, gøre regnskabet op, og derefter at se frem mod 2018. 

Den våde sommer har betydet, at syv procent færre gæster er kørt gennem tælleapparaterne i Fårup Sommerland i 2017-sæsonen. Det får dog ikke Europas næstebedste forlystelsespark til at skrue ned for ambitionerne - tværtimod. 

- Vores gæstetal afspejler, ikke overraskende, at Danmark har haft en af de koldeste somre i over 30 år og mange våde dage i august og september siger direktør for Fårup Sommerland, Per Dam i en pressemeddelelse. 

Det er især endagsturister, der har manglet i løbet af sæsonen:

- Vi er rigtig glade for, at vi er gået frem på ferierende turister fra både ind- og udland, men faldet i endagsturister, der er de mest vejr- og vejrudsigtsfølsomme, er naturligvis en streg i regningen. Sommeren 2017 har dermed ikke kunnet undgå at påvirke vores gæstetal, fortæller Per Dam. 

Sådan kommer den nye adventure golfbane til at se ud. 
Sådan kommer den nye adventure golfbane til at se ud. 
Foto: PR

En efterårsferie og afslutning på sæsonen med over 50.000 gæster luner dog lidt på bundlinien. Og parken skruer endnu mere op for ambitionsniveauet for 2018 - og også op for temperaturen. 

- Vi oplever hver sæson stor interesse for Aquaparken fra vores gæster, og vi vil gerne sikre, at man altid kan holde varmen, uanset vejret. Derfor øger vi næste år temperaturen i vores store bølgebassin til 27 grader. På den måde får vores gæster mere ud af deres besøg i Aquaparken og en af parkens største attraktioner får forlænget sin sæson, siger Per Dam. 

Men det er ikke kun i vandet, at der bliver endnu flere muligheder for at give den gas, når parken åbner igen i midten af maj næste år. 

En splinterny adventure golfbane med 12 huller er blot en af de ting, Fårup Sommerlands gæster kan glæde sig til at opleve den kommende sæson. Banen er tilpasset både børn og voksne med forskellige hulstørrelser og får sin helt egen store ø i søen ved siden af trærutsjebanen Falken & Aquaparken.

Det bliver muligt for Hotel Fårups gæster at spille uden for parkens åbningstider.

FAKTA OM FÅRUP SOMMERLAND

  • Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og kunne i 2015 fejre 40 års jubilæum.
  • Forlystelsesparken er årligt besøgt af cirka 600.000 gæster, hvoraf 80 procent er danske.
  • Fårup Sommerland har en gæstetilfredshed på hele 98 procent og har gennem årene vundet en lang række priser, blandt andet Europas 2. bedste forlystelsespark (Kirmes, 2015, 2016 og 2017), Verdens 3. bedste service (IAAPA, 2015), Danmarks bedste forlystelsespark (2014) samt Danmarks bedste sommerland (2014).

 


Seneste nyt

fra Nordjylland