Faarup skuffede i sin favoritdisciplin

Nordjyske Christoffer Faarup var natten til torsdag dansk tid i aktion i sin favoritdisciplin ved vinter-OL i Pyeongchang, men Hobro-skiløberen formåede ikke at leve op til sine egne forventninger.

Han håbede på at køre en top 20-placering hjem, men det var langt fra at lykkes for den nordjyske skiløber Christoffer Faarup, da herrernes styrtløbskonkurrence natten til torsdag dansk tid blev afviklet ved vinter-OL i sydkoreanske Pyeongchang.

25-årige Christoffer Faarup fra Hobro Skiklub var et minut, 44 sekunder og 48 hundrededele af et sekund om at tilbagelægge turen ned ad pisten. Det var fire sekunder og 23 hundrededele mere, end norske Aksel Lund Svindal, som vandt løbet, brugte.

Nordjyske Faarup måtte derfor nøjes med en placering som nummer 36 ud af de 53 løbere, der gennemførte. Det var skuffende for Hobro-løberen, som havde en ambition om at løbe sig ind i top 20. Christoffer Faarup var næsten to sekunder langsommere end amerikanske Jared Goldberg, som blev nummer 20 i løbet.

Norge kunne til gengæld juble over to medaljer i herrernes løb. Aksel Lund Svindal tog gulden foran landsmanden Kjetil Jansrud. Schweiziske Beat Feuz vandt bronze.

Christoffer Faarup mangler endnu at køre Super G ved vinter-OL i Pyeongchang. Det sker natten til fredag.