Fårup Sommerland åbner nyt hotel

1 af 2

Fårup Sommerland og Jammerbugt Kommune har fået et helt nyt hotel - helt ude i skoven.

En drøm gik i dag i opfyldese for Søren Kragelund, der er direktør og grundlægger af Fårup Sommerland.

- Det har været en drøm siden 1988 at få det her hotel, siger en stolt Søren Kragelund.

Direktøren tog i 1988 til USA på inspirationstur. Her oplevede han, hvordan flere forlystelsesparker byggede deres egne hoteller. Lige siden har Søren Kragelund kæmpet for, at Fårup Sommerland kunne gå de amerikanske parker i bedene.

- Det har været en lang og sej kamp, og derfor er jeg utrolig stolt og glad for at stå her i dag, hvor vi åbner Hotel Fårup. Det er en rigtig stor dag, siger Søren Kragelund.

Det har taget omkring fjorten måneder at bygge det nye hotel. Hotellet har 51 værelser og kan have op til 220 overnattende gæster. I alt har projektet kostet Fårup Sommerland 51 millioner kroner.

Det er Fårup Sommerlands håb, at man med det nye hotel kan blive mere attraktiv for børnefamilier uden for Nordjylland. Specielt håber man, at det kan være med til at tiltrækker gæster fra Norge og Sverige.

- Jeg er sikker på, at det her hotel bliver et nyt ben i Fårups fremtid. Det giver os helt nye muligheder, siger Søren Kragelund.

Det nye hotel og udsigten til flere turister glæder borgmester i Jammerbugt Kommune, Mogens Gade. Kommunen satser benhårdt på turismeerhvervet, og her skal Hotel Fårup styrke denne satsning.

- Det er en fantastisk dag for Fårup, for Jammerbugt Kommune og for nordjysk turisme, siger Mogens Gade.

Flere nyheder fra TV2 Nord