Fårup Sommerland er Nordens bedste

Foto: Fårup Sommerland

00:36

Brugerne på hjemmesiden barnsemester.se har for tredje gang kåret Fårup Sommerland som nordens bedste sommerland.

1 af 2

Fårup Sommerland er for tredje gang blevet kåret til Nordens bedste sommerland.

Igen i år er Fårup Sommerland kåret til Nordens bedste sommerland. Parken er desuden kåret som nummer ét i en ny kategori, nemlig Danmarks bedste Familiesjov.

Det er brugerne på det svenske børnefamilie-site, Barnsemester.se, der har der har sendt den nordjyske forlystelsespark helt til tops.

Sommerlandet i Blokhus bryste sig af titler som Europas anden bedste forlystelsespark, Danmarks bedste park - og verdens tredje bedste service.

- Det er næsten den bedste start på 2018, vi overhovedet kan ønske os, siger en meget glad og stolt Fårup Sommerland-direktør, Per Dam.

Han fremhæver især, at det er gæsterne, der har stemt Fårup til tops i "Bästa Sommarland"-prisen, som afvikles en gang om året.

- I Fårup lever vi af glade gæster, så det er fantastisk, at det er dem, der kårer os i denne konkurrence. Vi betragter det som en slags ”publikums-pris”, ligesom man har i film- og musikbranchen. Det er for os et tegn på, at gæsterne synes om den samlede oplevelse hos os, både vores attraktioner og - mindst lige så vigtigt - den gæsteservice, som vores mange glade ansatte giver dem, siger Per Dam.

Fårup Sommerland slår dørene op for gæster fredag 27. april.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord