Fårup Sommerland lukker ned efter prisvindende sæson

Sommervejret gik ud over det samlede besøgstal, men 2017 har budt på mange lyspunkter for Fårup Sommerland. Søndag lukkede parken ned for sæsonen.

7000 mennesker havde søndag taget turen til Fårup Sommerland for at få de allersidste oplevelser med, inden sommerlandet lukkede og slukkede for i år.

Dagen bød udover de sædvanlige forlystelser på det sidste af den høstfest, der har kørt hele efterårsferien. Alene i denne uge har 50.000 gæster lagt vejen forbi Fårup Sommerland, og det er ny rekord for efterårsferien.

I alt er det denne sæson blevet til 557.000 besøgende, og selv om det lyder af en farligt masse, er parken faktisk gået syv procent tilbage i antal gæster i forhold til sidste år. 

Ifølge direktør i Fårup Sommerland, Per Dam, er der dog en ganske naturlig forklaring på tilbagegangen.

- Det er klart, at 557.000 gæster er mindre end vores målsætning om hvert år at være over 600.000 gæster. Men omvendt, med fire måneder i træk med ustabilt vejr, er færre besøgende så det værste, der kan ske, så synes jeg faktisk, det er rigtig godt, siger Per Dam. 

Trods de skuffende besøgstal har der dog været adskillige succeser for Fårup Sommerland i 2017. For tredje år i træk blev sommerlandet kåret som det næstbedste i Europa, parken modtog Liljeprisen for sin måde at give gæsterne en god oplevelse på, og det nye hotel i parken trak flere gæster til.

Medarbejderne i Fårup Sommerland havde på årets sidste åbningsdag også deres helt egen måde at sige farvel og tak på. 

 

Seneste nyt

fra Nordjylland