Fårup Sommerland vil være endnu grønnere

Foto: Torben Hansen

Fårup Sommerland er en blandt 100 virksomheder, der skal være med i bæredygtigt nordjysk projekt.

Det er ikke kun skoven i Fårup Sommerland, der bliver grønnere. Forslystelsesparken skal arbejde med flere bæredygtige tiltag sammen med 99 andre nordjyske små og mellemstore virksomheder. 

Det er projektet Bæredygtig vækst i energi- og ressourceeffektive små og mellemstore virksomheder, der skal gøre Fårup Sommerland grønnere. 

Forlystelsesparken bliver en del af Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark. Og et af de første tiltag er solfangere, der skal opvarme forlystelsesparkens bølgebassin. 

- Vi takkede ja til at deltage i projektet 'Bæredygtig vækst i små og mellemstore virksomheder, da det kunne være interessant at få input fra andre, der kunne have nye ideer og andre erfaringer, end vi har. Og så synes vi grundlæggende, det er et godt projekt. Derfor vælger vi også at søge videre til konsulentforløbet, fortæller teknisk chef i Fårup Sommerland, Tue Albrektsen i en pressemeddelelse.

Det er både gæster og medarbejdere, der vil mærke de bæredygtige ændringer. 

- Vi har til denne sæson allerede gjort et par små tiltag, men forventer at samarbejdet med NBE, og det netværk, der følger med, kan give os endnu flere ideer og løsninger, vi kan bruge til at gøre forretningen grønnere uden at øge omkostningerne. Vi ønsker også at kommunikere vores politik bedre ud til medarbejderne, så det bliver en del af vores DNA. Og så er der naturligvis alle de muligheder, der ligger i ny teknologi, som vi hele tiden ønsker at være opdateret på. Det forventer vi også at få inspiration af igennem NBE, udtaler Tue Albrektsen.

Flere nyheder fra TV2 Nord