Facebook-joke gav Thomas' forældre falsk håb

Østjyllands Politi, Lokalpolitiet i Randers, efterlyser den 19 årige mand, Thomas Mikkelsen Stralner, der er forsvundet natten mellem den 15. og 16. januar. Foto: Østjyllands Politi

En venneanmodning fra en falsk Facebook-profil fik søndag forældrene til den forsvundne Thomas Stralner til at genfinde håbet om at deres søn er i live.

Thomas Stralner har i over tre uger været forsvundet. Han er ikke set siden 16. januar hvor han forsvandt efter en bytur i Randers. Siden da har politiet og organisationen Missing People ledt efter Thomas Stralner, men uden held.

Søndag blev et håb tændt ved Thomas' forældre, da en venneanmodning tikkede ind på Facebook. Facebook-profilen hed Thomas Stralner og havde flere billeder af forsvundne Thomas.. Det skriver TV 2 | Østjylland.

- Det viste sig dog at være en falsk profil. Fødselsdatoen var forkert, og efter at have kigget nærmere på profilen, var vi ikke i tvivl om, at den var falsk. Anmodningerne var sendt til hele familien – også Thomas’ 10-årige lillesøster. Det er umenneskeligt og ubeskriveligt ondt at gøre sådan noget, lyder det fra faren Michael Stralner til tv2oj.dk.

Anmodningen om at blive venner med den falske profil tændte i et kort øjeblik et håb hos forældreparret, men ak.

- Nu er troen på at finde ham i live igen ikke stort. Profilen blev hurtigt anmeldt af rigtig mange, og Facebook har nu fjernet den igen, fortæller Michael Stralner.

Læs hele historien på tv2oj.dk.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord