To fængslet efter flere tyverier af gasflasker

En mand og en kvinde er varetægtsfængslet i fire uger, mistænkt for at stå bag flere tyverier.

En mand og en kvinde kan se frem til at ruske tremmer de næste fire uger, efter de tirsdag begge blev varetægtsfængslet ved Retten i Aalborg. 

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Fastergaard. 

De to anholdte er mistænkt for at stå bag en række tyverier af gasflasker i Nordjylland. Anholdelsen af de to fandt sted på den 42-årige kvindes bopæl nær Randers. 

- Ved den efterfølgende ransagning i går beslaglagde vi 90 gasflasker. Vi mener, at de stammer fra tyverier fra forskellige brugsforeninger og tankstationer i Nordjylland, sagde vicepolitiinspektør Sune Myrup fra Nordjyllands Politi tirsdag formiddag. 

Derudover beslaglagde politiet en stjålet lastbil, en stjålet varebil, en stjålet campingvogn og cirka 90 gram amfetamin. 

Politiet har sigtet de to mistænkte for ni forhold vedrørende tyveri af gasflasker stjålet fra forskellige brugsforeninger og tankstationer i Nordjylland. Derudover sigtes de to personer også for tre tilfælde af brugstyveri og for overtrædelse af straffelovens §191. 

Dagens grundlovsforhør ved Retten i Aalborg foregik for lukkede døre af hensyn til efterforskningen. Poul Fastergaard ved ikke, hvordan de to mistænkte forholder sig til sigtelsen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland