Fængslet for grov vold, voldtægt og seksuelle krænkelser

En 37-årig mand fra Frederikshavn er varetægtsfængslet i 14 dage. Han er sigtet for grov vold, voldtægt og seksueller krænkelser mod sin kone og steddatter.

Tirsdag eftermiddag blev en 37-årig mand fra Frederikshavn varetægtsfængslet frem til 14. august ved Retten i Hjørring. Han er sigtet for gennem flere år at have voldtaget, mishandlet og udøvet vold mod, samt truet sin 35-årige kone. Han er desuden sigtet for blufærdighedskrænkelse og seksuelle krænkelser af sin mindreårige steddatter.

Ifølge politiets sigtelse har manden i perioden fra oktober 2015 og frem til 17. juli i år adskillige gange udsat sin kone for vold ved at have tildelt hende lussinger og knytnæveslag i hovedet og på kroppen. Han skal ligeledes have revet hende i håret og vredet hendes arm om på ryggen.

Sigtelsen lyder også på voldtægt, idet den 37-årige skal have tvunget sig til samleje med sin kone ved at have truet med vold ved blandt andet at sige: "Enten gør du som jeg siger og vil have det – elles vil jeg slå din datter ihjel" og "Hvis du ikke føjer mig, så vil jeg begrave dig med mine egne hænder" samt ved at have fremsat trusler om at dræbe og udslette hendes familie.

Det er ifølge sigtelsen også gået ud over kvinden mindreårige datter, den sigtedes steddatter. Den 37-årige er sigtet for tvang og blufærdighedskrænkelse samt andet seksuelt forhold end samleje med steddatteren, som i dag er 15 år. Det skal være foregået i perioden fra juli 2016 til 17. juli 2018.

Ifølge sigtelsen har den 37-årige adskillige gange, i perioder flere gange om ugen, udsat steddatteren for seksuelle krænkelser ved at befamle hende. Han har ligeledes truet hende til at sende billeder af sine bryster og sit underliv. Han skal have truet med at ville tæske både hende og hendes mor, hvis hun ikke gjorde det.

Den 37-årige nægter sig skyldig og afgav i øvrigt forklaring for lukkede døre. Han har kæret varetægtsfængslingen til landsretten.


Seneste nyt

fra Nordjylland