Færge-skorpion er ikke blevet fundet

Foto: Per Frank Paulsen

Den skorpion, som tirsdag stak en dreng på færgen mellem Hirtshals og Langesund, er ikke blevet fundet.

Der er ingen spor efter den skorpion, som tirsdag stak en otte-årig norsk dreng på Fjord Line-færgen mellem Hirtshals og Langesund. Et skadesdyrsfirma har gennemgået hele det område på færgen, hvor dyret kunne opholde sig, men har ikke fundet noget.

- Skadedyrsfirmaet har ledt meget grundigt og blandt andet brugt UV-lys, som skulle få dyret til at lyse op, men der er ikke blevet fundet nogen skorpion, siger Fjord Line Danmarks direktør Gert Balling, som netop har modtaget en rapport fra det skadedyrsfirma, der har sejlet med færgen fra Langesund til Stavanger.

Fjord Line kan hverken be- eller afkræfte, at der har været en skorpion på færgen, men forsikrer om, at dyret i hvert fald ikke er der længere.

- Skorpioner kan ikke klatre, så hvis den er i passagerområdet på færgen, var den blevet fundet. Det har skadedyrsfirmaet forsikret os om, og derfor betragter vi nu sagen som et overstået kapitel, siger Gert Balling.

Gert Balling fortæller, at den otte-årige dreng, der blev stukket af den formodede skorpion, blev udskrevet fra Sygehus Vendsyssel i Hjørring tirsdag eftermiddag. Han er sammen med sin mor sejlet hjem til Norge onsdag formiddag.

Flere nyheder fra TV2 Nord