Færge-uheld aflyser floorball-landskampe i Frederikshavn

Floorball-landskampene lørdag eftermiddag i Frederikshavn mellem Danmark og Norge er aflyst. Til gengæld gennemføres begge landskampe i morgen.

Spændte tilskuere til floorball-landskampene mellem Danmark og Norge lørdag eftermiddag i Frederikshavn må væbne sig med tålmodighed. 

På grund af et uheld på Stena Saga-færgen natten til lørdag, hvor en mand faldt over bord i svensk farvand, har færgen været nødt til at vende om og returnere til Oslo i stedet for at sejle til Frederikshavn. Og om bord på færgen var altså de norske landshold, som derfor først kan komme til Danmark søndag.

Det skriver KanalFrederikshavn.

Ved 02.30-tiden i nat modtog myndighederne en melding om, at en mand var faldt over bord på Stena Saga. Færgen blev beordret til at blive i området. Seks timer senere, lørdag kl. 8.20, blev eftersøgningen indstillet, og færgen sejlede retur til Norge i stedet for videre til Frederikshavn.

- Vi returnerer til Norge for at undgå forsinkelser og af hensyn til de pårørende, siger presseansvarlig i Stena Line Jesper Walterson til VG.

De to norske floorball-landshold skulle være ankommet til Frederikshavn lørdag morgen, men opholder sig altså nu i Oslo. Det betyder, at kampene klokken 13 og 16 lørdag eftermiddag er aflyst, men til gengæld spilles de to kampe søndag som planlagt klokken 13 og 16 i Idrætshallen.

Kampene er de første med Frederikshavn som fast hjemmebane for Danmarks floorball-landshold.


Seneste nyt

fra Nordjylland