Fagerberg blev matchvinder i sidste minut

Vendsyssel FF vandt 2-1 over Fredericia i NordicBet Ligaen.

Vendsyssel har forstærket truppen kraftigt op til den nye sæson i NordicBet Ligaen. I dag skulle de nye ansigter for første gang vises frem på Hjørring Stadion.

Det blev dog en gammel kending, der bragte hjemmeholdet foran. Michael Byskov scorede til 1-0 efter 35 minutter.

Fredericia kom godt igen og udlignede på et hovedstød fra Marc Pedersen lige inden pausen.

I anden halvleg lignede det længe, at holdene måtte nøjes med et enkelt point hver. Men nyindkøbet Ken Fagerberg ville det anderledes. I kampens allersidste minut scorede han til 2-1 for Vendsyssel, som altså fik en perfekt åbning på den nye sæson.

De mest markante nye navne i Vendsyssel-truppen er Chris Sørensen og Ken Fagerberg. Desuden har klubben hentet Ove Christensen som ny træner.