Familie kom hjem til stuehus raseret af brand

En familie på Mors står nu uden tag over hovedet, efter en brand har udbrændt og sodskadet deres hjem ved Vils lørdag eftermiddag.

Der var ikke meget at stille op for Nordjyllands Beredskab, da brandfolk lørdag eftermiddag blev kaldt ud til en brand i et stuehus på en landejendom på Næssundvej ved Vils på Mors.

Faktisk stod det så slemt til, at huset nu er ubeboeligt, oplyser indsatsleder Mogens Hansen.

- Da vi kommer frem, har ilden så godt fat, at der står flammer ud af vinduerne i et af værelserne, og vi kan se, at alle ruder i resten af huset er helt sorte, siger Mogens Hansen.

- Det tyder på, at ilden har været i gang længe, inden der blev slået alarm, og at der er rigtig varmt derinde, tilføjer han.

Der var derfor ikke andet for end at forsøge at slå ilden ned. Men huset, der til daglig rummer en familie med fire børn, stod ikke til at redde.

- Hele huset er ubeboeligt nu. Et børneværelse og køkkenet er udbrændt, og resten er fuldstændig røg- og sodskadet, siger Mogens Hansen.

Familien selv var ikke hjemme, da branden opstod først på eftermiddagen lørdag. De var kørt til stranden for at få en is, men de vendte hjem, mens de otte brandfolk var i gang med slukningen.

- Vi har ingen bud på en brandårsag, men det skyldes sandsynligvis en elektrisk installation. Vi kan se, at ilden er opstået på det børneværelse, der er udbrændt, så det giver mange muligheder for en brandårsag, siger Mogens Hansen fra Nordjyllands Beredskab.


Seneste nyt

fra Nordjylland