Familien Pehrson: - Vi er vilde med julelys

 Familien Pehrson: -	Vi er vilde med julelys

Kim Pehrson er vist det man kalder ægte jule-lys-entusiast. Og det kan naboer og forbipasserende glæde sig over hele december måned.

Der er ikke noget så hyggeligt, som når folk pynter op til jul.

- Vi er fuldstændig vilde med julelys, siger Kim Pehrson.

Kim og Connie Pehrson har i de sidste otte år pyntet huset i Nørre Tranders i Aalborg op med masser af julelys. Og det er til stor glæde for naboer og andre forbipasserende, som ofte kommer forbi for at kigge.

- Vi pynter huset op, fordi der er så mange, som kommer og ser på det. Og folk bliver så glade af det. Det gør også, at man bliver drevet til at gøre mere og mere hvert år, siger Kim Pehrson og uddyber, at på en søndag med godt vejr kan der komme op til hundrede personer forbi.

Men det er ikke kun folk udefra som trækker på smilebåndet, når de ser haven. Også Kim Pehrson selv er glad for familiens attraktion.

- Min favorit er svanen. Den lover jeg allerede på forhånd, bliver opgraderet til næste år, siger han.

Med en have fyldt med så meget lys, leder ikke kun tankerne på julestemning – også elregningen kan være en tanke, som popper op hos de fleste. Men faktisk mærker familien ikke det store, når strømmen skal betales – det er nemlig LED-lys det hele.

- Det hele kørers med ti ampere, og ingen ledninger bliver varme, så det er faktisk billigt nok, fortæller juleentusiasten.  


Seneste nyt

fra Nordjylland