Famlende AaB klar til Apoel

Dagens restitutionstræning for AaB'erne. Foto: Johnni Isaksen

De danske mestre fra AaB har fået en blandet start på denne sæson, og lørdag blev det kun til 1-1 hjemme mod Esbjerg. Derfor må man sige, at holdet stadig leder efter storspillet, inden man onsdag møder Apoel i den enormt vigtige Champions League-kvalifikation.

- Vi har haft nogle spillere, der ikke har spillet så meget, og derudover har vi haft en masse skader, så over 90 minutter har vi haltet lidt, siger Rasmus Würtz.

Derfor blev der også arbejdet hårdt i styrkerummet søndag, hvor forberedelsen til næste uges storkamp allerede blev skudt i gang.

- Nu er der udsigt til en gevinst på 100 millioner, hvis vi kan kvalificere os til det gruppespil. For os spillere så vil det også være en af de største oplevelser, som man kan få som fodboldspiller, så der er meget på spil, også mere end der plejer at være, siger Thomas Enevoldsen.

AaB's bedste kampe denne sæson har da også været i netop Champions League-kampene mod kroatiske Zagreb, og derfor er troen på egne evner før onsdagens kamp også stor.

- Vi har allerede slået en god modstander ud i Zagreb, så det tror vi helt sikkert på, at vi kan gøre igen. Med fuld opbakning i Aalborg, så har vi selvfølgelig troen på, at vi kan få et godt resultat med til Cypern, siger Rasmus Würtz.

Kampen på onsdag spilles kl.20.45 på Aalborg stadion.

Flere nyheder fra TV2 Nord