Fangede indbrudstyv med byttet bag i bilen

Foto: TV2/Nord

En indbrudstyv fik ikke megen glæde af de tyvekoster, han havde stjålet i en ejendom i Nørresundby. På vej væk fra indbruddet, blev han stoppet af politiet.

En ejendom på Engvej i Nørresundby var natten til mandag udsat for indbrud. En beboer hørte omkring klokken halv et, at døren til opgangen blev sparket ind, og kort tid efter blev en mørkeblå bil set køre derfra.

Beboeren ringede efter politiet, som straks kørte til ejendommen. Men patruljevognen nåede ikke engang hen til ejendommen, før de fangede indbrudstyven. For allerede på Limfjordsbroen så betjentene en bil, der matchede beskrivelsen af tyvens bil. Bilen kørte alt for stærkt, og derfor stoppede de bilisten. Dét gav pote. Bag i bilen lå nemlig en computer og andre tyvekoster fra ejendommen i Nørresundby.

Manden, der er en 38-årig mand fra Aalborg, blev anholdt for indbrud. Desuden kunne politiet konstatere, at manden kørte bil uden at have kørekort, og det er tredje gang, at han bliver taget i det. Derfor tog politiet også bilen fra manden.

Flere nyheder fra TV2 Nord