Fans fik bøder for baneløberi, romerlys og ølkast

Ikke alle fans opførte sig lige pænt under kampen i går. Flere fik en bøde med hjem.

To AaB-fans kan se frem til at modtage en bøde for at overtræde fyrværkeriloven, fordi den ene under kampen antændte et romerlys, mens den anden kastede romerlyset ind på banen. Bøden er i størrelsesordenen 5000 kroner.

Derudover fik en håndfuld personer en bøde for at overtræde ordensbekendtgørelsen. En af bøderne blev uddelt under kampen, fordi en tilskuer kastede en øl efter AGF's målmand.

De øvrige bøder for at overtræde ordensbekendtgørelsen blev uddelt til baneløbere.

Mindst fem blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen for at løbe ind på banen eller forsøge på at gøre det. Det udløser en bøde på 3000 kr.

- Det kan jo næsten aldrig undgås - når så mange mennesker er forsamlede og fester - at vi er nødt til at udskrive nogle enkelte bøder, men det rokker ikke ved det overordnede billede: En aften fyldt med glade og rolige fodbold-fans, både fra AaB og fra AGF, mener vicepolitiinspektør Ole Juul Schmidt.

I halen på de sigtelser, som Nordjyllands Politi har rejst, følger desuden en stadion-karantæne på 1 år - og det udløser følgende kommentar fra vicepolitiinspektør Ole Juul Schmidt:

- Det er en måske en tanke værd, inden man laver ballade på stadion: At man risikerer en karantæne. 1 år er lang tid, hvis man er glad for at følge AaBs hjemmekampe."


Seneste nyt

fra Nordjylland