Fantastisk valg til Knud Kristensen

I Vesthimmerlands Kommune fik konservative Knud Kristensen et fantastisk personligt valg. Se her, hvordan det gik dine kandidater i Vesthimmerland.

Hele 25,5 procent af samtlige vælgere i Vesthimmerland Kommune stemte personligt på Knud Kristensen.

Selvom det er en ydmyg borgmester, TV2/Nord talte med i løbet af aftenen, så har han dog et bud på, hvorfor han bevarer sin popularitet.

- Det handler om at være ydmyg overfor den opgave, man har. Nogle mister jordforbindelsen, men der synes jeg, det er vigtigt at være nede på jorden som borgmester, siger Knud Kristensen.

SF's Pernille Vigsø Bagge fik ligeledes et flot personligt valg. 9,5 procent af borgerne i Vesthimmerland stemte på hende, og især i hjemstavnen Løgstør var SF'eren populær.

- Jeg er meget tilfreds. Jeg havde faktisk ikke de store forventninger, sagde Pernille Vigsø Bagge, da vi talte med hende i løbet af valgaftenen.

Venstres Per Bach Laursen fik 1588 stemmer som spidskandidat for Venstre, og det er en syv-dobling af sidste valgs resultat, hvor det blev til 189 stemmer.

Jens Lauritzen (V) fik 600 flere stemmer end ved sidste valg.

Dronningen fra forrige valg i Vesthimmerland, Ninni Lodahl Gjessing, fået en markant tilbagegang. Hun fik 408 personlige stemmer mod 1617 stemmer i 2009.


Seneste nyt

fra Nordjylland