Fantastiske Fortuna videre i Champions League

Med en 3-1-sejr over Brescia spillede Fortuna Hjørring sig onsdag sikkert i kvartfinalen i Champions League

1, 2, 3 og så var den samlede sejr i hus, da Fortuna Hjørring onsdag aften tog imod italienske Brescia i returkampen i 1/8-finalen i kvindernes Champions League.

Fortuna sikrede sig 9. november det optimale udgangspunkt for kampen, da de med 1-0 besejrede italienerne på hjemmebane og scorede de så vigtige udebanemål. Dermed kunne Brian Sørensens tropper spille afventende, defensivt og lade Brescia have initiativet. De ville det dog anderledes og kom frem over stepperne.

Brescia blev Fortuna Hjørrings banemænd i sidste sæsons 1/8-finale, men onsdag aften blev det omvendt. Efter 36 minutters spil lagde Florentina Olar for og scorede til 1-0 for nordjyderne og sådan gik holdene til pause.

[cke_placeholder_teaser_teaser:"{\"nid\":\"56847\"}"]

Det må formodes at italienerne fik en opsang i pausen, men det hjalp ikke og efter 67 minutter havde Camilla Larsen scoret to gange til stillingen 3-0. Kampen var lukket - Fortuna er i kvartfinalen i Champions League.

Efter 81 minutter fik Brescias Raffaelle Marieri pyntet på resultat, der endte 3-1. Fortuna havde ellers bolden i italienernes net endnu engang, men dommer Kateryna Monzul underkendte det for offside.

Videre til kvartfinalerne er også Manchester City, der slog Brøndby ud af turneringen, Lyon, Rosengård og Barcelona.

Bayern München, Wolfsburg og Paris Saint Germain er alle favoritter til at gå videre fra de tre kampe, der bliver spillet torsdag aften.

Lodtrækningen til kvartfinalerne finder sted til foråret.