Far til forsvunden dreng lykkelig efter mareridtsnat

01:37

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Efterforskningen stod på i mere end seks timer, før Brian O'Shae selv fandt sin søn og kunne bringe ham hjem.

Lørdag aften blev halvandetårige Torben O'Shae væk, da han var ude for at plukke bær med sin familie i en skov i Gærum ved Frederikshavn. Flere hundepatruljer og helikoptere deltog i nattens eftersøgning, inden Torbens far Brian fandt ham i et jordhul klokken fem søndag morgen og kunne bringe ham ind i varmen.

- Det er alle forældres værste mareridt. Jeg er lykkelig over at have min søn tilbage, og jeg kan ikke forestille mig, hvordan han må have haft det ude i kulden og mørket. Det er ufatteligt. At have ham tilbage i god behold er fantastisk, siger Brian O'Shae.

Brian O'Shae fandt sin søn i et jordhul omkring 500 meter fra, hvor han blev væk, og udover at være en smule afkølet, havde halvandenårige Torben ikke lidt overlast.

- Et barn på halvandet år i et skov- og kratområde, hvor der ikke er så langt til moser og så videre, giver altid en større udfordring, fordi man har en potentiel større risiko for, at han kan ryge i et vandhul, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen.

Torbens forsvinden kommer kun kort efter en anden tragedie i familien O'Shae. Familien mistede sidste år Torbens tre ældre søskende i et trafikuheld i Sindal.

- Vi havde en hård tid sidste år, og at miste et barn mere i Danmark ville ikke være til at bære, siger Brian O'Shae.

Flere nyheder fra TV2 Nord