Far varetægtsfængslet: Ville bortføre sin søn fra krisecenter

En mand er blevet varetægtsfænglset i fire uger, sigtet for vold og tvang mod sin ekskone og for at forsøge at bortføre deres fælles søn.

Retten i Hjørring valgte onsdag eftermiddag at varetægtsfængsle en mand, der er sigtet for vold og tvang mod sin ekskone, og for at have forsøgt at bortføre deres fælles søn.

Manden nægtede sig onsdag skyldig i sigtelserne, men erkendte at have været på Frederikshavn Krisecenter tirsdag eftermiddag, hvor det hele ifølge politiet og kvinden fandt sted. Her, siger manden, var han troppet op for at tale med sin ekskone, men ifølge sigtelsen udviklede mødet sig til et voldeligt overfald, hvor manden slog sin ekskone med en knytnæve og efterfølgende forsøgte at trække hende væk fra stedet. Slutteligt forsøgte han at bortføre sin og kvindens søn.

Manden blev anholdt tirsdag aften af en betjent fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Han har nemlig bopæl i denne politikreds.

Anklagerfuldmægtig Bjørn Fogh, der repræsenterede Nordjyllands Politi ved grundlovsforhøret, oplyser, at det ikke er første gang manden er mistænkt for at ville bortføre sin søn. Så sent som i starten af december blev han nemlig dømt efter den samme paragraf, som han nu er sigtet for at overtræde.

Den sag gav manden en dom på fire måneders fængsel. Heraf var de to måneder betingede.

Manden er nu varetægtsfængslet i fire uger, men rettens kendelse blev kæret på stedet af den sigtede mand.


Seneste nyt

fra Nordjylland