Faren skal opereres igen

Den 40-årige far til de to nordjyske piger, der fredag indebrændte i en bil ved Berlin, skal opereres for tredje gang på grund af de skader, han pådrog sig under branden.

Den 40-årige far til de to nordjyske piger, der mistede livet i fredags i Berlin, har efter branden været igennem to operationer, der reddede hans liv.

Men han skal opereres igen for de skader, han har pådraget sig under branden. Manden er nu uden for livsfare, men han blev selv så voldsomt forbrændt i bilbranden, at han har anden - og tredjegradsforbrændinger i ansigtet og på hænderne.

Den 40-årige far skal nu have foretaget hudtransplantationer på grund af skaderne. Det oplyser pressetalsmanden på det sygehus, hvor manden er indlagt, Angela Kijewski. Den 40-årige mand er indlagt på Unfall Krankenhaus i Berlin.

Tysk politi afhørte mandag eftermiddag den 40-årige far for at få klarhed over, hvad der er gået forud for den bilbrand, der fredag kostede 9-årige Line Sofie Rudgaard og 10-årige Marlene Marie Rudgaard livet. Faren var dog for svag til at kunne give nogle brugbare svar, og politiet vil derfor forsøge igen i løbet af tirsdag.

De to piger boede ved Øster Hurup.


Seneste nyt

fra Nordjylland