Farsø CK bliver til Team Vesthimmerland

 Farsø CK bliver til Team Vesthimmerland

12-13 cykelryttere skal næste sæson ud og promovere Vesthimmerland kommune i landets største løb. Ambitionerne for millionprojektet blev afsløret på et pressemøde søndag.

- Vi skal være et af de tre bedste semiprofessionelle cykelhold herhjemme inden der gået tre år.
Så klar var udmeldingen fra manager Jørgen Foder på pressemødet:
- Vi er meget ambitiøse, vi skal være toneangivende i dansk cykelsport. Vi kommer selvfølgelig ikke til at måle sig med Team CSC SAXO BANK, men i de hjemlige løb skal vi være med fremme.
Team Vesthimmerland bygger på en opgradering af Farsø CK. 12-13 ryttere skal promovere holdet i både Danmark og udlandet. Med et budget omkring 2 millioner kroner er der også blevet råd til at ansætte to sportsdirektører. En af dem er tidligere landstræner Jørgen Marcussen:
- Jeg mener helt bestemt at Jørgen Marcussen er den bedste sportsdirektør herhjemme, og med hans kontakter og forbindelser bliver det også lettere at lokke talenter hertil, siger Mogens Kristensen, der er en af idemændene bag projektet.
Tre af rytterne blev præsenteret søndag. 25-årige Daniel Foder, 28-årige Thomas Just og kun 19-årige Nicolaj Holst skal trampe i pedalerne for Team Vesthimmerland, og gøre sig gældende i blandt andet Post Cup?en og Post Danmark Rundt i næste sæson, der starter i april.


Seneste nyt

fra Nordjylland