Farsø-pige voldtaget på Fyn

[size=2]En 17-årig pige fra Farsø anmeldte lørdag, at hun blev voldtaget i Nyborg. Hun kendte mandens fornavn og gav et godt signalement. [/size]

En 21-årig mand fra Nyborg er blevet varetægtsfængslet i to uger sigtet for voldtægt natten til lørdag i Nyborg. Grundlovsforhøret skete for lukkede døre. Det oplyser Fyns Politi.

En 17-årig pige fra Farsø anmeldte ved 03.30-tiden, at hun var blevet voldtaget af en mand, som hun havde mødt på restaurant Rio Bravo i Nyborg.

- På et tidspunkt går hun ud af restauranten sammen med manden, men vender kort efter stortudende tilbage. Hun fortæller, at hun er blevet voldtaget i en nærliggende baggård og beder personalet om at ringe til politiet, siger vagtchef Hans Frederiksen, Fyns Politi.

Kvinden kendte fornavnet på manden og kunne give et godt signalement, som sammen med forklaringer fra vidner på stedet ledte politiet på sporet af den 21-årige.

Pigen er blevet undersøgt på voldtægtscentret, og manden er blevet undersøgt af læger for at finde spor. På baggrund af spor og vidneafhøringer mente politiet at have fået fat i den rigtige mand.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland