Fårup Sommerland får ny direktør

Søren Kragelund vender tilbage til direktørstolen.

Fårup Sommerlands administrerende direktør Per Dam Jensen har valgt at fratræde sin stilling for at søge nye udfordringer. Det oplyser sommerlandet i en pressemeddelelse, hvor de videre skriver, at Søren Kragelund, der vender tilbage til stillingen, som Per Dam Jensen har besat i to år.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at Per har valgt at stoppe. Samtidig har vi respekt for hans valg, og parterne skilles i god ro og orden med et veldrevet Fårup Sommerland, der på en lang række områder de sidste år har flyttet sig meget, og som går økonomisk rigtig godt. Vi har været rigtig glade for Pers indsats, både de to år i bestyrelsen og de to år i direktørstolen, siger bestyrelsesformand Mølgaard.

Per Dam Jensen siger, at beslutningen om at stoppe har været svær for ham, og at sommerlandet altid vil have en særlig plads i hans hjerte.

- Fårup er et fantastisk sted med masser af gode oplevelser til gæsterne og et fantastisk personale. Jeg holder meget af Fårup, så valget med at stoppe har været rigtig svært. Jeg har dog fået en mulighed for at blive medejer af Sandrew Metronome, et selskab i underholdningsbranchen, og det har jeg valgt at sige ja til. Jeg er glad for at have været med til at bidrage til Fårups udvikling.


Seneste nyt

fra Nordjylland