Farverig demonstration i Mariager

Omkring 300 mennesker var i dag mødt op i Mariager, for at vise deres utilfredshed mod byens chikane af et lesbisk par.

Mariagers gader var i dag anderledes farverige. Det skyldes en stor demonstration, hvor godt 300 mennesker fra hele Danmark var mødt op for at demonstrere mod den chikane, som et lesbisk par har været udsat for i byen.

Demonstrationen startede fra havnen i Mariager, hvorefter de mange mennesker gik igennem byens gader. Efter demonstrationen var der flere talere, hvor både folketingspolitikere og en af demonstrationens hovedpersoner Tulle Krøyer var på talestolen, hvor der specielt var fokus på mangfoldighed.

- Det skaber fokus på, at det sker oftere end man tror. Derfor valgte vi faktisk at stå frem og deltage i hele den her medietur, fordi det er nødvendigt, at der bliver sat fokus på det. Provinsen er indrettet anderledes. Man stikker hurtigere ud, hvis man er anderledes, og det her er jo også et opråb til, at vi skal kunne være her alle sammen på alle plan, siger Tulle Krøyer.

Tulle Krøyer, der er den ene af de to chikanerede borger i Mariager gav i sin tale udtryk for, at hun var meget glad for det store fremmøde, og at hendes budskab var, at der skal være plads til alle i det danske samfund.

Arrangementet i Mariager var sat til at slutte kl.15


Seneste nyt

fra Nordjylland