Nordjyllands bedste: Favorit-restaurant og Hobro-restaurant mødes i finale

Restaurant Tabu fra Aalborg og Restaurant Uafhængig fra Hobro er klar til finalen i kampen om at blive Nordjyllands bedste restaurant.

De to finalister i kampen om at blive Nordjyllands Bedste Restaurant er nu fundet. Torsdag aften blev anden semifinale afviklet, og her slog Restaurant Tabu fra Aalborg modstanderne fra Ruths Hotel i Skagen. 

- Den slags møder mellem to toprestauranter er med til at fremme højnelsen af nordjysk topgastronomi yderligere. Holdene bliver simpelthen skarpere og henter vigtige erfaringer i møderne med hinanden. Det har I også ekstraordinære muligheder for heroppe med de helt fantastiske råvarer, som findes netop heroppe. De fortjener at blive serveret på et niveau som i aften, lød det fra Bent Christensen, der sidder med i juryen. 

Dermed er Tabu med kokken Michael 'Miv' Pedersen i spidsen klar til finalen mod overraskelsen fra Hobro, Restaurant Uafhængig på Hotel Amerika, der har Jonas Skaarup som primusmotor. 

Restaurant uafhængig slog for en uge siden La Locanda fra Aalborg ud i den anden semifinale. 

Finalen i Bedst i Nordjylland finder sted på Vendia Gourmet og Bryghus i Hjørring, der sidste år vandt Bedst i Nordjylland. Finalen finder sted 14. maj.


Seneste nyt

fra Nordjylland